Matsedel

Som pdf: MatsedelVT-19 (2)

Matsedel VT 19
Till varje lunch serveras en stor varierad salladsbuffé, bröd, smör och ekologisk mjölk. Om du har en allergi, fråga i köket vad maten innehåller. Med reservation för eventuella ändringar.

v.16
Måndag: Pasta carbonara
Tisdag: Liten påskbuffé
Onsdag: Fiskgratäng med pepparrot och dill
Torsdag: Korv med bröd
Fredag: Långfredag

v.18
Måndag: Spagetti med köttfärssås
Tisdag: Tomatsoppa och vitlöksbröd
Onsdag: 1.a maj
Torsdag: Panerad sej, örtsås och kokt potatis
Fredag: Korvgryta med senapscreme

v.19
Måndag: Mimmis mumsiga kyckling och pastagratäng
Tisdag: Potatisbullar med keso och lingonsylt
Onsdag: Köttfärs i ugn, tzatziki och kokt potatis
Torsdag: Ugnsstekt fisk och potatismos
Fredag: Ris med italiensk sås

v.20
Måndag: Torsk och äggsås, kokt potatis
Tisdag: Morot & currysoppa, hembakat bröd
Onsdag: Pulled chicken, potatisklyftor
Torsdag: Pastasalladsbuffé med kall sås
Fredag: Kockens val

v.21
Måndag: Currykyckling, ris
Tisdag: Frasig fisk och potatismos
Onsdag: Gryta på högrev, nudlar och grönsaker
Torsdag: Kidneybiffar, bulgur och vitlökssås
Fredag: Kallskuret med ljummen potatissallad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *