Veckoinfo 1-2

Hej igen. Nu är vi igång igen och vi har haft en jättefin skolstart med glada och förväntansfulla barn och fröknar. Det gläder mig att se hur trygga barnen är med varandra i sin klass.  

Vi har pratat mycket om Corona, förväntningar av vårterminen, gemensamma regler i skolan och klassen, att vara bra kompisar mm. Vi har också tränat på att ge varandra uppåtpuffar.  

Vi har småstartat vårt nya tema om året och årstider.  

Vi jobbar vidare med bokstaven b som är en svårformad bokstav. Dessutom kommer vi lära oss om olika björnar och träna på att skriva faktatexter om dem. 

Vecka 3  Åk 1 -2 
måndag   Bokstaven B , djuret björn 

 

tisdag   Idrott ute (ej skridskor) 

 

onsdag   Tema Årstider – Vinter 
torsdag   Ny läxa delas ut.  
fredag   GOTD: ledtråd “kalla nallar” 

 

Eftersom Corona envisas fortsätta och smittspridningen ökar igen, så gör vi allt vi kan på skolan för att minska smittspridningen. Vi har anpassat en del i schemat så vi undviker att blanda grupper/klasser med varandra, vi tvättar händerna ofta och håller avstånd mm. Det är mycket viktigt att ALLA fortsätter att följa de restriktioner, rekommendationer och råd som har gått ut. 

Sjukanmälan: 

Kom ihåg att sjukanmäla ditt barn till vår skolmail: skola@segerstaskola.se  eller ringa till vår växel på telefonnummer: 0278-46930. 

Om ni vill nå mig går det bra att maila : christina.nordin@segerstaskola.se  

alt ringa mig på min privata mobil: 070-6878017  

Håll i hatten och trevlig helg önskar Christina