Veckoinfo 5-6

Hej!
Vilken fin sista skolvecka vi har haft. Vi hade en mysig dag vid Bäcken trots det lite kalla och gråa vädret men elevernas humör var på topp och vi hade en fantastisk dag tillsammans! Vi har avslutat allt, packat ihop pärmar och böcker och skickat hem det.
Jag har pratat med några i åk 5 om deras omdömen och med åk 6 om vilka betyg de har fått. Omdömen och betygen får de med sig hem efter skolavslutningen. Jag vill gärna att ni kollar igenom omdömena och kommentarerna som finns inför nästa läsår.

På tisdag kommer vi att ha en klassdag nere på fotbollsplanen och Hypperna med “poängjakt”. Vi kommer att vara ute hela dagen och äta lunch ute. Som det ser ut just nu, kommer det att vara soligt och fint väder! Eleverna behöver ha med sig, solkräm, vattenflaska och badkläder! Vi samlas i klassrummet kl: 08.00.

Skolavslutning
Onsdag den 8/6 kl 08.30 i Segersta kyrka. Eleverna samlas kl 08.15 utanför kyrkan med sin klass. Alla är varmt välkomna! Efter avslutningen träffas vi utanför kyrkan för att önska varandra en glad sommar! Åk 6 ska också få sina pärmar med sig hem.

Organisationen 22/23
Inför kommande läsår ser klassfördelningen ut som följer:
Åk F-1 Karin Strömbäck/ Christina Nordin
Åk 2-3 Christina Nordin/ Karin Strömbäck
Åk 4 Li Svedberg / Maria Rosenqvist
Åk 5-6 Maria Rosenqvist / Li Svedberg

Jag (Sarah) kommer att gå på föräldraledighet i slutet av september. Jag hoppas att jag mår så pass bra att jag hinner jobba en liten sväng innan det är dags för bebisen att komma.

Tack för det här läsåret!
Till alla elever och er vårdnadshavare vill vi säga TACK för att vi får träffa och låna era barn. Att vi får glädjen och möjligheten att se dem växa för varje dag. Både kunskapsmässigt och som individer.

Skolstart Ht22
Skolan börjar onsdag 17/8 kl 8.00.

Vi önskar er en härlig sommar!
Sarah, Maria, Nina och Amanda