Veckoinfo 4-6

Hej! Här kommer veckobrevet för vecka 8.

Helena hälsar att i engelskan i Åk 4 har vi slutfört spelet The game och vi har börjat arbeta med grammatiska regler. Först ut har varit a/an och do/does. Vi har också börjat använda böcker där vi arbetar med tillhörande bingelövningar som vi introducerade idag, fredag. Var snäll och logga in på bingel hemma och gör uppgifterna som är tilldelade eleverna från mig.

Vi har mailat ut länkar till bokning av utvecklingssamtal. Har fått återkoppling på att bokningssidan inte alltid fungerar som den ska, detta beror antagligen på överbelastning vissa tider på dygnet, så prova gärna tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Kontakta oss om problemen återstår!

Nu på tisdag den 18/2 kommer vi att åka till Gävle för att gå på konsert (Görgen Antonsson /Stomp) och även besöka Länsmuseet. Vi kommer att åka tåg denna resa och skulle behöva hjälp med hämtning/lämning på stationen i Kilafors. Vi samlas på morgonen i skolan som vanligt.

Eleverna behöver ta med sig: en tom matlåda och något att äta med ,  (vi kommer att fylla på med pastasallad på skolan innan vi åker) samt egen dryck (vatten, saft, o boy) om man vill en frukt eller liten macka. Eleverna behöver även ha en ryggsäck så att de kan bära sin egen mat/matsäck under hela dagen. Mobiltelefoner är tillåtna denna resa och vi kommer att ta alla elevers nummer för att kunna kontakta varandra om någon skulle komma ifrån gruppen. Avresa från Kilafors kl 9.00 och hemkomst till Kilafors kl. 14.57. Hör av er om ni har möjlighet att skjutsa någon av sträckorna senast på måndag. Vi behöver hjälp med en bil/resa.Skoldagen blir förlängd denna dag men tiden justeras då eleverna slutar 13.00 måndag 24/2. Se nedan.

Info kommande veckor:

Måndag 24/2 kommer vi att ha en friluftsdag på Sävstaås för efterlängtad skridskoåkning. Viktigt att ni redan nu kollar igenom utrustning och provar skridskor och hjälm. Vi har ett mindre antal skridskor på skolan för utlåning, men om ni ska använda dessa måste ni meddela oss i tid så vi inte lovar bort dem till någon annan. Annars rekommenderar vi Fritidsbanken i Bollnäs där man kan låna utrustning gratis! Mer info om tider och matsäck kommer. Sluttid denna dag är 13.00.  (Återkommer med info ang . de elever som har spanska i Kilafors.)

V.8

Åk 4

Idrott- inne grupp 1

Idrott-inne  grupp 2

Åk 5

idrott- inne grupp 1

idrott- inne grupp 2

Åk 6

Gävle konsert

Slöjd direkt på morgonen.

Idrott- inne grupp 1

idrott- inne grupp 2