Veckoinfo 4-6

Viktig info: Covid -19

Hej! Snart påsk! Som vanligt så kommer vi till påsk att ha ”äggtävling”. 4-6:an skapar installationer med ägg och resten av skolan tittar sedan på vår färdiga utställning. Så alla 4-6:or tar med sig ett kokt ägg på måndagen (kan vara bra att ha två utifall ett spricker – är ju ett perfekt mellanmål annars!) en i varje grupp behöver också ta med en skolåda. Om man vill ha med sig något speciellt material (t.ex. mossa, tyg) hemifrån så är det ok, men inga leksaker.

På måndag utgår idrotten, båda grupperna har idrott på onsdag. Kom ihåg att vi är ute.

Denna vecka har det varit några frånvarande elever som en följd av riktlinjerna att stanna hemma vid minsta förkylningssymtom ( feber, hosta och svårigheter att andas, även lättare symtom som halsont, snuva och muskel- och ledvärk.) samt 48 timmar efter ni blivit symtomfria. Vi är tacksamma att ni följer detta för att minska smittspridning. Vi fortsätter att skicka hem material med barnen varje dag – främst det material som rör kommande skoldag. Så blir ni hemma längre behöver ni komma och hämta kompletterande material. Dagens schema mailas ut till vårdnadshavarna vid 8-tiden på morgonen. Viktigt att ni hjälper era barn att ta del av detta!

Läxor: Engelska

4-5-6- Bingel tisdag

V.15

Åk 4

Idrott- ute/teori

grupp 1+2

Åk 5

Idrott- ute/teori grupp 1+ 2

Åk 6

Engelska läxa på Bingel

Slöjd direkt på morgonen.

Idrott- ute/teori grupp 1+ 2

Trevlig helg!