Veckoinfo 3-6

Hej!

Här kommer veckobrevet för v.7

Nina och Helena tackar 6:orna för en jätterolig övernattning, med mörkerlek, bak, spel och skoj. Vi sov inte så mycket men hade det desto roligare.
5:orna: kommer att åka och bada i Söderhamn tillsammans med Helena. Det blir antagligen strax innan sportlovet, mer info kommer.

För er som ännu inte har bokat in tid för utvecklingssamtal, gå in på länken nedan för att boka din tid. Kom ihåg att skriva ner vilken tid ni har eftersom man inte kan gå tillbaka till sidan för att se (om ni skulle glömma kan ni kontakta oss).

Maria 3-4:an: http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/rZvogb36er2cqKM1czLq

Li 5-6:an: http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/WqcG7TYTkncUZ3LpFiXn

(har lagt till lite nya tider, kontakta gärna mig ifall det inte är någon tid som passar)

Nu är det dags för skidvecka. Vi kommer att åka skidor varje dag nästa vecka som avslutas på fredag med lilla Vasaloppet. Hoppas ni har kunnat ordnat skidutrustning. Några skidor finns för utlåning. Viktigt att ni märker skidor, pjäxor och stavar med namn se även till att de är ihopbuntade. Kolla också hemma att utrustningen fungerar och att barnen får öva att sätta på sig skidorna. Det kan också vara skönt att ha lite lättare kläder att åka i. Skidorna kan vara kvar på skolan under veckan. Idrott=skidor.

Övrig info

Öppet hus på torsdag 14/2 kl 15-17:30. Hela byn får komma och åka skridskor och skidor så fatta tag i vänner och familj. Fritids erbjuder andra familjelekar i snön. Matsas mat kommer tillbaka och säljer burgare som sedan senaste besöket vunnit både food truck SM och EM.

Under vårt senaste arbetsplatsförlagda möte där hela personalen deltog gick vi igenom krisplanen. Några saker som berör er kom upp: Vi vill öka tryggheten för tidiga/sena barn och personal genom att endast ha huvudentrén öppen tidig morgon och sen kväll. Samt påminna hur viktigt det är att följa barnen till personalen på fritidsmorgonen då personalen inte har möjlighet att gå ifrån gruppen för att leta barn.

Till skolskjutsen som körs med vår buss kl 13:00. Personalen upplever att flera barn kommer och säger att de ska med en kompis hem utan att någon i personalen pratat med någon vårdnadshavare. Vi kommer neka barn där vi inte haft någon kontakt med vuxen i familjen för allas trygghet. Prata med barnen därhemma om det, och ringer ditt barn hem och frågar så behöver du be att få prata med en vuxen.

V.7 SKIDVECKA- hela veckan

Åk 3