Veckoinfo år 1

Hej. Här kommer läsårets sista veckobrev.

Vi har haft en hel del utepedagogik denna vecka med bl a utematte och diktskrivning. Vi hade en fantastiskt rolig och trevlig dag vid bäcken med glada och pigga barn, fint väder, god mat och många djur i bäcken. Idag har vi hjälpts åt att plantera buskar och barnen har anlagt en stenmur vid vår nya läktare. Kommer bli jättefint.

Åk 1

måndag

Vi slutför och jobbar färdigt med olika arbeten.

tisdag

Vi går till Hypperna och leker och äter glass. Det ska bli soligt och varmt så tänk på att smörja in barnen med solskydd. Keps och shorts är också att rekommendera. Ej bad!

onsdag

Vi städar bänkar och klassrum. Ta med egen kasse till böcker, pärm mm

torsdag

Vi uppmärksammar Pippi Långstrump 75 år och ser på Pippifilm.

Skolavslutning sker på skolgården 17.30. Vi beräknas vara klar kl 19.00 och då kan ni hämta era barn.

Alla barn behöver ha solglasögon med sig till skolavslutningen.

fredag

Fritids är öppet som vanligt. Meddela om barnen ska vara där.

Jag påminner återigen att lämna tillbaka de böcker barnen har hemma.

Se gärna i barnens läsläxa om det finns någon bok som ska tillbaka.

Inför skolavslutningen:

I Facebook-gruppen “Skolavslutning Segersta” kommer ni kunna ta del av skolavslutningen genom en livesändning kl 17.30 den 4/6. Denna kommer inte att vara tillgänglig i efterhand utan endast vara möjlig att kika på direkt. För att bli medlem i denna grupp kommer ni att få svara på vem ni är anhörig till. (Farmor till Ludde t.ex.) För att hinna godkänna alla medlemsförfrågningar är det viktigt att ni klickar in er så snart som möjligt, men senast klockan 14.00 den 4/6.

Till sist vill jag tacka för ett fantastiskt trevligt och roligt läsår tillsammans med era barn. De har varit otroligt glada, nyfikna och positiva och deras kunskapsresa har verkligen skjutit i höjden. Ni har mycket duktiga barn med fina resultat. Jag vill också tacka er vårdnadshavare för ett fint samarbete. Nästa läsår går era barn i åk 2 och som ni redan har fått veta blir det en blandklass, åk 2-3, tillsammans med mig och Li.

Välkomna till skolan igen onsdag 19 augusti kl 8.00.

Jag önskar er alla en riktigt glad, varm,

fin och trevlig sommar.

Hälsningar från Christina