Veckoinfo F-Klass

Hej här kommer läsårets sista veckoblad! 

Men vilken fantastisk föreställning vi fick uppleva med våra underbara barn. Känner mig så stolt över dem. Om det är någon som har en bra bild eller en filmsnutt från kvällen får ni gärna skicka de till mig. 

På  tisdag blir det den årliga omtyckta “bäckendagen”. Hela skolan F-6 går till bäcken där vi har olika aktiviteter i mindre grupper bla. letar vi vattendjur i bäcken och lagar mat över öppen eld.  

Ta med: “Lillfika” (frukt, smörgås, ej sötfika) dryck för hela dagen, tallrik, bestick, och en grönsak som kan wokas, (till lunch blir det wokade grönsaker, kyckling och nudlar), stövlar, ombyte, flera par strumpor, plastpåse att stoppa blöta kläder i. Regnkläder vid behov. 

Idag hade vi en skön timme vid Hypperna. En otroligt härlig sand och vatten lek tillsammans. 

Ta med en papperskasse att ta hem alla skolgrejer. Ni som inte är kvar på fritids se till att ta hem alla kläder och skor innan lovet. 

Det förekommer fortfarande löss!!! Snälla kolla noga!!!! 

 Vecka 22   
Måndag  Ta med en papperskasse. 
Tisdag   Bäckendagen 
onsdag   
torsdag   
fredag   

 

 Vecka 23   
Måndag  LOV 
Tisdag   Barnens egna sommarshow 
onsdag  Skolavslutning i kyrkan kl.8.30 
torsdag  Sommarlov 
fredag  Sommarlov 

Skolavslutning onsdag den 8/6 kl 8.30 i Segersta kyrka. Barnen samlas kl 8.15 utanför kyrkan med sin klass. Alla är varmt välkomna! Efter avslutningen träffas klassen med mig utanför kyrkan vid stenmuren, för fotografering och vi önskar varandra en glad sommar.  

Skolstart onsdag den 17 augusti kl 8.00. Välkomna att börja i ettan! 

Helena kommer att informera er om höstens organisation. Klassindelning och lärare. 

Sjukanmälan kom ihåg att sjukanmäla till vår skolmail: skola@segerstaskola.se Eller ringa till vår växel på telefonnummer: 0278-46930  

Trevlig helg! 

Karin  

karin.stromback@segerstaskola.se