Veckoinfo F-Klass

Hypperna

onsdag

torsdag

Skolavslutning kl 17.30 Ta med solglasögon!

fredag

SOMMARLOV

Fritids är öppet som vanligt. Meddela om barnen ska vara där.

Hej här kommer läsårets sista veckobrev!

• Vi har haft en fantastiskt rolig och trevlig dag vid bäcken med glada, pigga och blöta barn, fint väder, god mat och många djur i bäcken.

• På måndag städar vi våra lådor och klassrum. Ta med en kasse till saker att ta hem.

• På tisdag  går vi till Hypperna tillsammans med ettorna och leker och äter glass. Det ska bli soligt och varmt så tänk på att smörja in barnen med solskydd. Keps och shorts är också att rekommendera. Ej bad!

• På torsdag uppmärksammar vi Pippi Långstrump 75 år och ser på Pippi Film.

Skolavslutning på skolgården kl 17.30-19.00. Ta med ett par solglasögonen!

Inför skolavslutningen:

I Facebook-gruppen “Skolavslutning Segersta” kommer ni kunna ta del av skolavslutningen genom en livesändning kl 17.30 den 4/6. Denna kommer inte att vara tillgänglig i efterhand utan endast vara möjlig att kika på direkt. För att bli medlem i denna grupp kommer ni att få svara på vem ni är anhörig till. (Farmor till Ludde t.ex.) För att hinna godkänna alla medlemsförfrågningar är det viktigt att ni klickar in er så snart som möjligt, men senast klockan 14.00 den 4/6.

Ha en trevlig och skön sommar, det har varit ett roligt år tillsammans med era barn!

mvh Karin Strömbäck / 072 5294158