Veckoinfo F-Klass

måndag

Friluftsdag på sävstaås

tisdag

Inneidrott kom ihåg ombyte och handduk

onsdag

torsdag

Utetimmar  Ta med “lillfika” om du vill.

fredag

Låneböcker åter

• Veterinärsleken har fortsatt även denna vecka. Sjukhusmaterial mottages gärna om det finns någon som har tillgång till det.

• “Bokstavsbusen” har varit här och blanda ihop bokstäverna i våra namn. Barnen fick sen laborera med sina bokstäver och göra nya namn som de fick skriva för hand.

• På måndag blir det ju friluftsdag hoppas ni fått ett separat utskick om det. Om inte hör av er.

• Idag har vi varit till skolans bibliotek och lånade två böcker var som de får ta hem. Varje fredag kommer vi att gå till biblioteket. Då lämnar man tillbaka sina böcker och lånar nya. Minibiblioteket som var i vår hall har jag tagit bort. Intresset var inte så stort hoppas det här blir bättre.

• Sportlov vecka 10

mvh Karin Strömbäck / 072 5294158

**************************************************************************************

Nu äntligen får vi åka skridskor!

På måndag den 24/2 kl 8.15 åker hela skolan, F-6, med buss till Bollnäs ishall och bandyplan. Vi åker kl 8.15 från skolan och åker från Bollnäs kl 12.30. Vi kommer alltså att vara tillbaka på skolan ca. 13.00.

Vi kommer att ha tillgång till ishallen där vi endast åker skridskor och på bandyplanen får vi använda klubba och boll.

Skolan har med sig hamburgare och bröd till lunch.

Ta med:

• skridskor

• hjälm (med galler om du ska spela med klubba och boll)

• lämpliga kläder att åka skridskor i

• handskar (ej tunna vantar)

• sittunderlag

• dryck för hela dagen

• om du vill får du ta med egen matsäck (ej sötsaker)

• om du vill tar du med klubba

• om du vill tar du med boll (ej puck)

Om det är någon förälder som vill följa med går det bra men man får då ta egen bil.