Veckoinfo 2-3

Hej! Här kommer nu sista veckobrevet för den här terminen.

Vi hade en fantastisk dag vid bäcken med glada, pigga och blöta barn. Fint väder, god mat och många vattendjur i bäcken.

I veckan så kommer vi att städa ur bänkarna på sådant som inte behöver vara kvar till nästa läsår så skicka gärna med en påse ifall det skulle vara så att det inte får plats i ryggsäcken.

På torsdag är det skolavslutning mellan kl.17.30-19.00. Vi kommer att vara på skolgården så  håll tummarna för att det blir fint väder. Det kommer att vara uppträdanden av elever och vi avslutar med att fika klassvis. Om ni vill ta del av avslutningen så har ni möjlighet att göra det genom att gå med i Facebookgruppen “Skolavslutning Segersta”. Gå med i gruppen senast kl.14.00 den 4/6. Det är en livesändning så den kommer inte vara tillgänglig i efterhand.

Omdömen kommer att skickas ut per post veckan efter skolavslutningen.

v.21

Åk 2

Slutar kl. 13

Slutar kl. 14

Slutar kl. 13

Skolavslutning kl. 17.30 på skolan

Sommarlov!

Åk 3

Slutar kl.13

Slutar kl. 14

Slutar kl.14

Skolavslutning kl. 17.30 på skolan

Sommarlov!

Övrigt:

Höstterminen startar igen onsdagen den 19/8 kl. 8.00

Jag säger tack för denna termin och önskar er alla en riktigt skön sommar!

Li