Veckoinfo 2-3

Brev till vårdnadsavare: Brev till vårdnadshavare restriktioner

Uppdaterade riktlinjer: Riktlinjer med anledning av coronaviruset – 2020-12-01 (3)

Hej! 

Vi har haft en riktigt härlig skolstart denna vecka! Vi har ju till och med haft en sådan tur att det kommit snö och is har spolats på isplanenDet är nu full aktivitet på rasterna, några åker skridskor andra åker madrass eller bygger något i snönDå det börjar bli hårt och isigt i pulkabacken så vill vi be er att skicka med hjälm till era barn, om de har, eftersom det inte finns hjälmar så det räcker till alla.  

På tisdagen kom Anna som kommer att vikariera i klassen när jag är borta. Vi gick två dagar tillsammans innan Anna tog över på torsdagen. 

Här kommer en liten presentation av mig (Anna): 

Jag är utbildad låg- & mellanstadielärare men har de senaste åren jobbat mest med mitt egna företag, MissRaw. Där jobbar jag med kost, hälsa, coachande samtal, föreläsningar, försäljning av mina detox – & näringskurer mm. Jag är även utbildad rawfoodkock och holistisk coach och startade mitt företag för ca 5 år sedan.  Att nu få vara tillbaka i skolans värld känns oerhört roligt och jag ser så mycket fram emot dessa veckor!  

På mattelektionerna så kommer vi nu att arbeta med klockan i några veckor. I åk två arbetar eleverna med den analoga klockan och i åk 3 så kommer vi även att arbeta med den digitala klockan. Passa gärna på att öva hemma också! 

Vi har nu nya telefonnummer: 

Skola: 072 – 457 47 34 

Fritids: 072 – 457 47 33 

För att sjukanmäla ditt barn så ringer du till skoltelefonen senast kl. 7.30 samma dag och lämnar ett röstmeddelande. Om ditt barn även går på fritids så meddelar du även dem. 

Läsläxan fortsätter som vanligt. Åk 2 lämnar in sin läxa på onsdagar och åk 3 på tisdagar. 3:orna har även veckans ord i läxa, även dessa förhörs på tisdag. Christina hälsar att den här veckan har 3:orna fått lite kluriga ord så de kan behöva lite extra hjälp när de ska öva på dem. 

Eftersom Corona envisas fortsätta så gör vi allt vi kan på skolan för att minska smittspridningen. Vi har ändrat en del i schemat så vi undviker att blanda grupper/klasser med varandra. Detta innebär att 2-3:an är mer tillsammans och inte blandar sig med åk f-1 som tidigare.  Det är förstås också mycket viktigt att alla fortsätter att följa de restriktioner, rekommendationer och råd som har gått ut. 

Vänliga hälsningar Li och Anna   

Årskurs  Måndag  Tisdag  Onsdag  Torsdag  Fredag 
2      släxa 

 

Idrott  

Skridskor 

Tema teknik   
3    släxa  

 

Veckans ord 

Idrott 

Skridskor 

Tema  

teknik 

 

 

Kommentera