Veckoinfo 2-3

Viktig info: Covid -19

Hej! Påsklovet närmar sig. Nästa vecka slutar alla elever kl. 11.30 på torsdagen.

Den här vecka har det fortsatt att vara några frånvarande elever som en följd av riktlinjerna att stanna hemma vid minsta förkylningssymtom samt 48 timmar efter man blivit symtomfri. Vi är tacksamma att ni följer detta för att minska smittspridning.

Eleverna fortsätter att ta med sig material hem i sin väska varje dag. Väldigt viktigt att man har sin väska med sig tillbaka till skolan också då det allra mesta som vi arbetar med finns där. Vid sjukdom så mailar jag ut dagens schema vid 8-tiden på morgonen.

Eleverna kommer inte att få någon läsläxa i Diamantjakten nästa vecka. Passa på att läsa något annat spännande under denna vecka och under påsklovet. Om ni inte har någon bra bok hemma får man såklart låna från skolan men man kan också låna e-böcker på biblioteket. Se mer info på länken:

Åk 2

Läsläxan lämnas in